Praktičnost krovnih šatora

mislim dakrovni šatoripraktičnost je vrlo visoka, zapravo, krovni šator nije praktičan, uglavnom ovisi o tome sviđa li vam se ili ne, krovni šator općenito se postavlja na krov automobila, njegova kutija za pohranu vrlo je praktična za otvaranje, puno bolja od thešator za kampiranjeizgrađen na tlu.Ako želite kampirati, morate se odvesti.Kada dođete do kampa, potrebna vam je samo 1 minuta da postavite krovni šator.

He48bc602dc5a42b1bd5b73e9eea4c4558
Još jedna prednost krovnog šatora je sprječavanje insekata, jer je šator na tlu blizu tla, pa će se ponekad neki insekti popeti u šator, izazivajući strah kod ljudi, a krovni šator je na određenoj udaljenosti od tla, općenito je zmijama, kukcima i štakorima mravima teško prići.

3111
Ako kampiramo po kiši, kada ima vode na tlu, obični šator je teško postaviti, ali krovni šator ne brine o problemu vode, direktno parkira, a zatim možemo kampirati.

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. jedan je od vodećih proizvođača proizvoda za vanjske prostore s 20 godina iskustva na tom području, specijaliziran za projektiranje, proizvodnju i prodaju proizvoda koji pokrivaju šatore-prikolice, krovne šatore, šatore za kampiranje, šatore za tuširanje, ruksake , serija vreća za spavanje, strunjača i visećih mreža.

Ukoliko imate potrebu za našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

03


Vrijeme objave: 27. travnja 2022